Autógumi Békéscsaba

Szerviztevékenységünket 1991-ben indítottuk be Békéscsaba, Békés megye gumiabroncs használóinak szolgálatára. Alapkoncepciónk a gyors és minőségi kiszolgálás volt, és ma is az. Az eltelt évek alatt nagyon sok igényt szolgáltunk ki – eredményességünk, magas színvonalú munkánk bizonyítéka elégedett és rendszeresen visszatérő ügyfeleink.

Az eredetileg klasszikus szolgáltatási palettánkat folyamatosan bővítettük 1997-ben a meglévő szervizállásunkat további 3-mal, majd 2003-ban további 2-vel bővítettük, így jelenleg 7 szerelőállással állunk ügyfeleink rendelkezésére. 2007 évben átadtuk gumiabroncs és felniszalonunkat, ahol a legkorszerűbb színvonalon mutatjuk be az általunk forgalmazott termékeket.

Munkánk és árukészletünk színvonaláról győződjön meg személyesen.

Gumiszerelés Szakszerű, precíz és gyors gumiabroncs le- és felszerelés, bármely méretben.

Kerékkiegyensúlyozás A gumiabroncs felszerelése után fontos a kiegyensúlyozás, vagyis centrírozás, melyet a legmodernebb gépekkel és technológiákkal végzünk.

Keréktárcsa javítás Szervizünkben vállaljuk felnik javítását, hegesztését, görgőzését és fényezését.

Futóműállítás Teljes körű ellenőrzést, számítógépes kontrollt, gyári értékek szerinti mérést és beállítást végzünk.

Gumiabroncstárolás Lehetőséget biztosítunk a gumiabroncsok szezonális raktározására, ezzel megoldjuk ügyfeleink szállítási és raktározási problémáit.

Új és használt gumiabroncsok Gumiabroncs értékesítés hatalmas készletről, minden méretben és márkában.

Új és használt alu illetve lemezkeréktárcsák Jó minőségű új és használt felnik forgalmazása, szakszerű segítségnyújtás személyesen.

Új és használt motorgumik Minőségi új és használt motorgumik forgalmazása, óriási márka és méret kínálattal.

Cím: 5600 Békéscsaba, Jókai u. 42.

Telefon: 06/66-520-320

Web: http://www.pekarik.hu