Magyar Biztonságtechnikai Kft

A Magyar Biztonságtechnikai Kft. az Irodaelektronika Bt.-ből nőtte ki magát. A vállalkozás magja immár tíz éves. Cégünk biztonságtechnikai rendszerek tervezésével, fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elkötelezettség

Teljes mértékben magyar tulajdonú cég vagyunk, ezért kiemelten kezeljük a magyar gyártókat és termékeket.

Széles választék

Hatalmas bemutatótermünkben készülékeinket működés közben is meg lehet tekinteni. Elengedhetetlen feltétel, hogy a biztonságtechnikai piacon a lehető legtöbb termékkel jelen legyünk és vásárlóink minden biztonságtechnikai terméket megtalálhassanak nálunk.

Folyamatos fejlődés

Webáruházunkat folyamatosan a vásárlóink igényeinek megfelelően fejlesztjük, hogy mindenki számára gyorsan és pontosan elérhetőek legyenek szolgáltatásaink. Itt mindenki kedvére válogathat és reméljük, megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket.

Szakértelem

Cégünk területenként egy szakembert jelölt ki, hogy Ön a legmegfelelőbb terméket, rendszert kapja. Rendelkezünk természetesen olyan telepítőkkel is, akik megfelelő felkészültséggel és megfelelő bizonyítványokkal rendelkeznek. Biztonságtechnikánál a legfontosabb az, hogy a telepített rendszer megbízhatóan működjön. Különféle referenciákkal rendelkezünk: Parlament, Főügyészség, iskolák, irodák, irodaházak, üzletek, családi házak.

Szakmai segítség

Mivel a biztonságtechnikai rendszerek tervezése és kivitelezése nagyon összetett feladat, sokaknak lehet szüksége segítségre. Üzletünknek minden területre van szakembere, aki segíteni tud, ha műszaki probléma merül fel, vagy nem tudja, hogy melyik termék lenne az igényeinek legmegfelelőbb. Ennek a legjobb módja, ha kollégáinktól ingyenes visszahívást kér.

Üzletünkről

Magyarország legnagyobb kínálatát nyújtó biztonságtechnikai áruháza és bemutatóterme vagyunk.
Üzletünk kis- és nagykereskedés, így szakemberinek a telepítőknek és a végfelhasználóknak is megfelelő segítséget tudnak nyújtani.
Bemutatótermünkben a legnagyobb gyártók kamerái, kaputelefonjai és riasztói próbálhatóak ki működés közben.

Cégnév: Magyar Biztonságtechnikai Kft.
Székhely: 1114 Budapest, Bocskai út 13.

Web: https://biztonsagabc.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük