Egyedi, speciális gépeket tervezése és gyártása

 

A Deák Delta Kft. 1997-ben, belföldi magánszemélyek által alapított ipari, kereskedelmi és szolgáltató vállalkozás.

Cégünk fő profiljába tartozik minden olyan elektronikai és gépipari- technológiai fejlesztés az energetika, kábelipar, kohászat és gépgyártás területén, amely célorientált, gyors megoldásokat kíván, és kivitelezéséhez magasan képzett mérnöki fejlesztő, tervező, valamint szakipari kivitelező tapasztalat szükséges.

Ipari termelő berendezések és gépsorok felújítása és korszerűsítése mellett kiemelt feladatunk a speciális kábelipari és egyedi gépipari technológiai fejlesztési munkák kivitelezése, de mára speciális, automatizált ipari berendezések fejlesztésére, tervezésére és gyártására, valamint prototípusok készítésére is berendezkedtünk.

Egyedi, speciális gépeket tervezünk és gyártunk az Új Széchenyi Terv keretében megnyert pályázattal kivitelezett ipari csarnokunkban.

Szakembereink számos egyedi gépipari berendezést és technológiát fejlesztettek ki a kábelipar és a kohászat területén, melyek közül fontosabbak a kábelipari extrúderek, hevederes és hernyós kihúzó berendezések, kötegelő sodrógép, hőkezelő kemence.

Deák Delta Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

6636 Mártély, Tiszai u. 12.

Web: http://www.deakdelta.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük