Gipszkartonozás-Gipszkarton szerelés

Profi, az építőiparban sok éves tapasztalattal rendelkező csapatunk Budapesten és Pest megye teljes területén vállal szárazépítészeti, gipszkarton szerelési munkálatokat. Kulcsszavaink, amelyek megszabják munkánkkal kapcsolatos elvárásainkat a pontosság, precízség, szavahihetőség, esztétikum, a legmagasabb szakmai színvonalon. Minden megrendelő , aki igénybe veszi szolgáltatásunkat ugyanazt a minőséget kapja, továbbá természetesen garanciát. Budapest és Pest megye területén a helyszíni felmérés ingyenes, ezenfelül garantáljuk, hogy 24 órán belül kézhez kapja árajánlatát. Az árajánlatban szereplő egységárakra minden esetben szentírásként tekintünk, attól eltérni nem fogunk.

Gipszkarton válaszfal, álmennyezet, rejtett design világítás? A legösszetettebb szakmai kihívásokkal is bátran birkózunk meg. A-tól Z-ig megtervezzük, kivitelezzük, megoldjuk a feladatot.

Miért éppen gipszkartonozás?

A szárazépítészet-gipszkarton szerelés gyorsabb, mint a tégla vagy ytong falazat kivitelezése, a fal simább lesz, mint a hagyományos vakolat esetén, továbbá legkülönlegesebb design elemek is megvalósíthatók a szárazépíteszeti technológiával. A gipszkarton szerelés rendkívül gyors és egyszerű megoldás, kiváló megoldás lakóingatlanok, irodaházak, üzlethelyiségek, bankfiókok esetében is.

Felkészült csaptunk rendelkezésére áll, ha régi hepehupás fal helyett sík felületet szeretne kapni, ha a helyiséget csövek és kábelek csúfítják el gipszkartonnal tökéletesen eltakarható, ha teret szeretne leválasztani, egy új szobát kialakítani válaszfal építésével szintén a gipszkarton a legkiválóbb megoldás. Ha fontos szempont, hogy csak minimális tér veszteséget könyveljünk el, választhatjuk a ragasztásos technológiát, kifejezetten erre a célra gyártott gipszkarton ragasztó gipsszel, ez esetben fontos felmérni a fal állapotát, hogy salétromos vakoltra ne próbáljunk meg felragasztani semmit sem.

Rejtett design világítások, monolit álmennyezetek esetén különösen fontos a szakszerű kivitelezés, mivel sok esetben ezzel otthona igazi ékszerdobozzá varázsolható.

Rejtett vagy látszóbordás kazettás raszter mennyezeteket, illetve fém tálcás vagy fém sávos mennyezeteket a legtöbb esetben irodákban, áruházakban, gyártóüzemekben egészségügyi és közintézményekben kivitelezünk Megrendelőink részére. A kazettás álmennyezetnél fontos szempont a hozzáférhetőség, hogy a gépészeti és elektromos berendezések, szerelvények, vezetékek könnyen szerelhetőek, javíthatóak legyenek.

https://gipszkartonozas-gipszkartonszereles.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük